Kontaktsida

Kontakt

Hej!

Nu fungerar kontaktsidan igen! Felet var centralt, sa de.

Hemsida? Vad ska man med den till, tänkte jag. Det räcker väl att man har ett hem och en telefon. Men när det finns flera Anita Nilsson i telefonkatalogen bara i Luleå-delen och yrket inte längre får anges, ja, vad gör man. 

Förutom att sitta hemma och skriva åker jag gärna ut och framträder i olika sammanhang. Mitt telefonnummer hem är 0920-12631. Mobilnumret 0730-910929.

Här nedan finns plats att skriva till mig. Fyll i ditt namn och din mejladress i rutorna nedan och skriv en kommentar i stora rutan. Tryck på skicka, jag går regelbundet in och kollar. Du är också välkommen att skicka mejl direkt:

     anitab.nilsson@hotmail.com

Och om du är nyfken på mina böcker kan du fråga efter dem i bokhandeln. Bokhandlare ska gynnas! De kan även beställas här på kontaktsidan, skriv om du vill ha dem signerade och till vem i så fall.  Kan också beställas genom nätbokhandeln. Eller också går du till biblioteket.


Tack för att du tittade in och ha det gott!
hälsar Anita


Skriv ditt meddelande här. Fyll i formuläret:

Senaste kommentarer

19.11 | 17:25

Såg det idag när det dök upp i ett mail. Ha det gott!
Britt-Inger

...
18.11 | 13:40

Tack Britt-Inger,
roligt att du hörde av dig i oktober.
Undrar om du fick mitt svar.
Glada hej från mig
Aita

...
23.10 | 14:36

"Härinne jäser brödet ..." klippte jag ut; plastade in och har som bokmärke. Du dyker upp i minnet när jag ser bokmärket och det var roligt att hitta dig här.

...
26.02 | 00:20

Anita jag vill gärna komma i kontakt med dig men det var fullständigt omöjligt att förstå hur det skulle gå till. Kan du höra av dig till mig? ingalill.enbom@op

...